NYÁRI TÁBOR 2022.

A soltvadkerti nyári tábor minden évben iskolánk diákjainak ad lehetőséget kikapcsolódásra, ahol a fő cél, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, színes programokból válogathassanak, kipróbálhassanak minden, a vízpart nyújtotta lehetőséget valamint pihenhessenek.
Idén a nagy létszámú jelentkezés eredményeként két turnusban táborozhatott 51 diák.
A két hét alatt sok-sok közös élménnyel lettünk gazdagabbak, együtt...

Nyári ügyelet 2022.

Igazolások, családi pótlékos papírok, jogviszony igazolások,
bizonyítványok kiadása és egyéb ügyintézés

 

2022. július 6. (szerda) 9-13 óra         Kiss Attila                                  06-20/431-9722

2022. július 13. (szerda) 9-13 óra       Hajdúné Tyukász Zsuzsanna ...

Elismerésben részesült kollégáink

Forgóné Hajdu Erika kolléganő polgármesteri dicséretben részesült, aki lelkiismeretessége, embersége, kitartása és magas színvonalú szakmai munkájának elismeréséül kapta az elismerést.

A tantestület az év tanárának választotta Leirerné Katona Ágnes kolléganőt.

Törökné Török Ildikó, tankerületi igazgatói elismerésben részesült, aki intézményünk vezetőségének tagjaként...

„Mi kell a boldogsághoz? Azt hiszem, valamilyen belső kiegyensúlyozottság. Melyik ember mondhatja el magáról, hogy boldog? Azt gondolom, az az ember boldog, aki a saját életét éli a legszívesebben.” (Törő Imre)

A fenti idézethez kapcsolódóan igyekeztünk a 2021/2022-es tanévben iskolánkban a batsányis diákokkal dolgozni a boldogságórás osztályfőnöki órákon. Mivel június hónapban a 10. témakör a fenntartható jólléthez kapcsolódik, ezért az egész éves munkánk, a tanult stresszoldó technikák, az alkalmazott tudásunk felelevenítése, a mögöttünk álló tanév egyfajta összegzése valósult meg az utolsó hónapban.

Köszönettel és hálával tartozom a...

A Batsányi János Alapítvány díjazottjai

A Batsányi János Alapítvány kuratóriuma a 2021-2022-es tanévben Havas Gyula-díjjal jutalmazza

 

Papp Hunor 7F osztályos tanulót.

 

Hunor a Curie Matematikaverseny országos döntőjében 2. helyezést ért el, a Körösök Menti Levelezős Verseny országos döntőjében 1. helyezett lett, tagja volt a Medve Matematika csapatversenyen országos 2. helyen végzett csapatnak és a...

BEE in Italy

A Becoming European Eco-citizens (BEE) elnevezésű Erasmus+ program keretében a dél-olaszországi San Severo városában töltöttünk el egy fantasztikus hetet öt diákunkkal és két pedagógussal (Bíró-Szabó Ágnes és Hajdúné Tyukász Zsuzsanna). Pályázatunk harmadik állomása volt ez a mobilitás. Minden nap tartogatott a hat ország (spanyol, lengyel, portugál, török, olasz és magyar) résztvevőinek valamilyen izgalmat, meglepetést: az első napon megismerkedtek a...

Polgármesteri dicséretben részesült tanulóink

Szitás Ábel 6.F osztályos tanuló tanulmányait kimagasló eredménnyel végzi, szorgalma példaértékű, emellett számos területen mutatkozik meg tehetsége, szorgalma, számos versenyeredménnyel rendelkezik. Ábel kiemelkedően teljesít matematika tantárgyból. Érdeklődése, nyitottsága a tantárgy iránt töretlen, páratlan ötletei, előremutató kérdései alátámasztják, rendkívüli logikájú, tehetséges diák. Az idei tanévben a versenyszezont a...

Erasmus+ projektzáró

Ebben a tanévben két Erasmus+ pályázat - a ’School is Cool’ és az ’Acting for a Better Europe’ - zárult le intézményünkben.
A két pályázat keretében közel 50 diák kapott lehetőséget, hogy elutazzon nemzetközi diáktalálkozókra.
Ehhez kapcsolódóan, 2022. június 9-én tartottuk az Erasmus programok záró rendezvényét.
Minden, a programban résztvevő csoport összegyűlt ismét, hogy bemutassák és értékeljék a...

SZTE – BJG: Középiskolai Partneri Program

Iskolánk a Középiskolai Partneri Program keretén belül együttműködési megállapodást kötött a Szegedi Tudományegyetemmel, melynek célja tanulóink tehetséggondozása, továbbtanulásuk támogatása.

Az SZTE Junior Akadémia által koordinált és támogatott program a bekapcsolódó diákjaink számára biztosít pályaválasztást, egyetemi felvételit segítő szakmai programokat, tanácsadási és ösztöndíj lehetőségeket.

Ezek között szerepel...